Catalunya: 50 excursions a cascades i salts d’aigua

Rutes fascinants per les 50 cascades i salts d’aigua més impressionants de Catalunya.

Les cascades són indrets màgics plens d’energia que guarden històries i llegendes. Quan fem camí per la muntanya, són un dels tresors més preuats. Catalunya, tot i ser un país mediterrani, en disposa d’impressionants, de gran bellesa i espectacularitat, la majoria desconegudes. Van ser motor de molins i de la primera electricitat, però també aixopluguen esperits de la natura: les dones d’aigua.

N’hem fet una selecció de les més interessants i, alhora, assequibles i us les presentem per primera vegada reunides en un sol llibre, cada una amb la seva personalitat. Cascades pirinenques, dels Ports, del Collsacabra, del Montsant, de la Garrotxa; en la majoria de comarques canten les aigües. No cal dir que el millor moment per gaudir-les amb tota magnificència és després de les pluges: especialment a la primavera, quan es produeix el desglaç, i a la tardor, les nostres estacions humides. Les cascades, durant molt de temps, van ser sagrades. Si es para l’orella, la natura ens parla. Us convidem a descobrir-les.

Excursions variades, totes assequibles per tots els públics i excursionistes, en indrets del país que permeten conèixer de primera mà l’entorn natural de Catalunya.

 Fotografia: «Chopo» Javier García-Die Sánchez-Guardamino

 Editorial: La Finestra Lectora

 Colecció: Khroma

 Última edició: 1a Edició Feb 2021

 Pàgines: 122

 ISBN: 978-84-1356-017-5

 Idioma: català

Botiga